Thursday, October 27, 2011

.1323.

Assalammualaikum semua ...
Lama benar , saya menyepi daripada blogging...
Apa nak jadi budak ni ? 
Apa cer kalian semua sekarang ? 
Kawe nak tanya , tahu ke apa tu .1323. ???
Tak tahu ? Tak nak tahu ? 
Itu nombor rumahlah , susah betul ....
Ini nomor rumah saya tinggal selama empat bulan menyepi ...
banyak sekali memori yang susah nak dlupakan ...
peristiwa lucu , sedih , menakutkan dan macam-macam lagi ...
Ayuwah , kenali mereka ...

Cronicle 1323 Semester Satu 

:: Eyka::
Saya selalu ''gaduh'' dengan dia tanpa besebab ...
Suka-suki jer , banyak meori dengan anak yang tinggi ini ...
Ganbatte kudasai yah final ni .... ^_^v

::Shaa::
Anak Johor , selalu saja digelar Anak Datuk ...
Kaya dowhh , hohoho....
Pandai pulak orangnya , untung benar cha,cha,cha...chafiq 
cha..cha..cha....chafiq <-- Lagu ala Lady Gaga ...
Hahaha , comel je .... 

::Shue::
Dik Shue , dik Shue , manja juga kadang-kadang ...
Time makan , mahu disuap , tapi kawe tak kisah pun ...
Mengeratkan hubungan silaturrahim , betul tak ? 
Dah nak behenti di Unisel  , sekali sekala suap-suap betul tak dik Shue ....
Jom pegi poli !!!

::Hanna-chan::
Anak Jawa ni , banyak peminat tahu ...
Klau ke wall dia , banyak post yang berfaedah gitu dan memberi kesedaran ...
Thumbs up to Hanna Chan ....
Keep it up , Hanna chan ... 

::Kak.Fini::
Kak Fini yang happie-happie , saya selalu bekongsi masalah dengan dia , 
kongsi cerita , kongsi Koko Krunch , Kongsi gosip ....'waduh , banyak juga kongsinya ...
ahli kongsi gelap !!!! hohoho...
Yang paling diingati , sayur campur kak fini memang meletup ....

::Kak.Ika::
Kak ika punya cerita , kami berdua selalu berkongsi cerita mengenai orang-orang yang diminati 
di bilikku ... suka masakan kak ika , masakan orang johor ...
last masakan yang saya rasa sebelum berhenti di Unisel , kerabu Johor dan Asam Pedas Johor ...
Pergghhhhh .... sedapnyeerrr....
Malangnya , hari itu tak sempat nak jumpa kak ika sebab saya sudah keluar asrama ...
Maafkan nad kak ..huhu

::Kak.Fiza::
Kak Fiza !!! Jangan tembak cheq !!! Cheq takut !!!
Selalu kena tembak dengan kak Fiza ...
Kamilah pemilik setia bilik 2 di 1323 ...
macam-macam kami bual ...
Ada banyak jenis shawl dan baju ... lawa-lawa benar ...
Jelez I ... haha ...

::Kak.Sue::
Ahli baru yang baru masuk 1323 September lalu ...
Rindu kak sue , yang kelakarnya ...
Saya selalu terjaga terdengar Alarms jam kak Sue , jam sendiri tak dengar pula ...
and Kak Sue dengar Alarms saya pula ?
Huh??
waduh , telinga ni , kalau berada dalam jarak jauh baru boleh dengar meh ?

::Kak.Tikah::
Kak Tikah ni tinggal sekelap saja di Unisel , dapat tawaran belajar di UITM ...
Orangnya sangat peramah dan cantik ...
Tak pernah nampak Kak Tikah marah , senyum sahaja orangnya ..... 

Ayuwah , terus layan gambar yap !


PC Fair .... haissshh , rinde bebenor time cegini ...
dari kiri anda Hanna-chan , Dik Shue , Kak Fini , Eyka , me? , Shaa dan Kak Ika ....


Lepas shoping , hang out di playground main buaian .... hoholala ...


Rezeki !!!! Beratnya dowhh....


Tunggu Seraaannnnaaaasssssss .....~~~


Aksi mahu terjun tasik ....


Hujan malam , tempat main badminton di gelanggan MAIS ...


My classmates ... rindu kalian ....huhuhuhuhuhuhuhuhu


Snap terakhir buat UNISEL .... papay !!!


Menuju ke perhentian Bas .... Seranas I'm Coming Waiting ...
Tell th world im waiting for yoouuuu......


Main terjah konon , hahaha.... cheeseeee sayang-sayangkuuu...


Malam macam nak pergi function [adahal pergi dengar ceramah koku jer pun .....


Anak-anak 1323 ..... ayu seeyhhhh....

Kelas terakhirku , Proficiency English .....
Muaahhh .....

Memori masak bersama-sama ...
Pergi kuliah bersama-sama ...
Sekali dalam hidup menjadi sardine sempit dalam Seranas ...
hanya pelajar Unisel yang memahami situasi desperate ni ....
sekali dalam seminggu merasa di bilik kuliah di LT1 ...hoho
Rindu tempat hadapan kita kecualiiiiii kelas BI .... hoho..
memori membuang samah bersama-sama pari-pari kecilll...
memori study di lantai guling-guling dengan selimut and snacks...
memori bersama main badminton di malam hari .... smash!!!
memori jalan-jalan di Tasik Shah Alam ....
main monkey hang-hang di playgrounds<-- dlm BM apa ek?? tak ingat !!!
pegi shopping di PKNS besama dengan berjalan kaki ..bestttttt!!!!!
memori geletek bersama-sama hohoho.....
and apa lagi????

Mahu sahaja , saya cerita kisah-kisah lucu , tapi kalau cerita nanti memang 
dua tahun tak habis ... banyak sangat ceritanya ....
Maaf kalau entri kalai ini panjang berjela-jela ...
Minggu ni , tak berapa sihat alergik datang lagi ...
Merah satu badan , huhuhu...
tak tahu nak update entri apa lagi...cadangan ??????????


7 comments:

nabila izyani said...

dik.. berenti unisel ke?? or da abis blajaa

Nulia said...

hahaha.... berhenti di unisel dan smbung di tmpt lain ...dapat tawaran yang lebih bagus ... ^_^ ...

Anitafasha said...

Wah.. Happy je korang sume.. =) Mahu join buleh? hikhikhik

**::CIKNUURUL::** said...

salam,.baru menjejak jugak ni,.aduii,bizi kemain,.

tengs sudi snggah mase CN takde,.folo u dear,.

FarhanahAdzlan said...

suka pada gmbar2 tu..hehe=)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini