Friday, July 22, 2011

Hidup Baru Di Tempat Baru

Assalammualaikum semua ...
Alhamdulillah , dapat juga buka blog kerdil ni ....
Maaf , lama benar tak update blog ni ....
Sibuk dengan assigment dan saya tak bawa laptop bersama semester ini ...
Sebab tak guna sangat dalam semester ini ....
Tapi ... tapi ... siapalah yang nak ke blog kerdil ni ...
Astagfirullah ....

Buat masa sekarang , saya tak guna hanfon yang berteknologi tinggi 
yang boleh snap gambar ke ape .... video pun tak boleh ...
sebab , saya tak ada hanfon sendiri , ini pun sumbangan sayang mama ...
Sayang mama , hanfon yang boleh call dan mesej dan memadai ...
daripada yang bermacam-macam yang boleh menghanyutkan seseorang ....
Astagfirullah ...

Sejak menjejak kaki ke universiti , banyak perkra yag saya sedar dan 
saya perlu ubah dan ambil berat dengan serius ...
Ini bukan kampung halaman , ini bukan rumahmu di kampung ....
Saya perlu berubah , tidak boleh merengek lagi seperti anak kecil...
psstt: saya tak merengek ya !

Dan , Alhamdulillah saya mendpat sahabat yang baik dan caring ....
Syukur Ya Allah , tanpa mereka pasti saya pasti sesat di dunia luar ni ...
Saya kena kejutan budaya yang tak berapa ekstrem ...heheh

Maaflah , saya tak ada gambar mereka sebab hanfon saya murahan aja ...huhu
Mari berkenalan dengan sahabat-sahabat ku ....

Seorang yang ceria dan orang kuat membingitkan suasana ....
Seorang yang pendiam dan tampak garang tapi baik hati sebenarnya ...
Seorang yang cantik dan diminati ramai serta rendah diri  orangnya ...
seorang yang peramah dengan susunan gigi yang putih berseri ...
seorang yang mature dengan braces-nya .... very loyalty ~~
seorang yang pemalu tapi suka bercakap juga ....
seorang yang tomboy tapi batinnya adalah hati suci seperti wanita ....
penampilan je pun yang menampakkan dia seperti tomboy ...
semoga berkekalan hubungan mu dengan Abang Piece ^_^v....Piece~~~
Seorang yang baru mengenali apa itu cinta ....

Haih , sahabatku ... terima kasihlah doe <-- Bahasa KL ....
Sayang kat korang doe ..... <-- Bahasa KL juga ....

Banyak sebenarnya nak kongsi pasal kelapan-lapan housemate saya ni ...
memang kelakar dan saya sangat bertuah dapat berkenalan dengan mereka ...
Ada hikmahnya dari kejadian lepas dan hari ini membuat saya membuka mata dan minda ...
bahawa saya tak boleh memandang mereka dengan sebelah mata kerana perkara yang remeh ...
Don't judge a book by it's cover ...

Sayang kalian semua ..... mari kita semua berusaha budak DIA ~~~~...
Maaflah , tak dapat nak panjangkan lagi entri kali ini ...
assigment penuh dalam beg bukan atas meja ...hoho...

Wish me luck and mish u all luck too ... ^_^

5 comments:

adan said...

semoga perjalananmu diluar sana dipermudahkan olehNYA..

Dah pandai cakap KL sekarang... ehehe..

kat shah alam mesti kuat nangis kan..kan..

**::CIKNUURUL::** said...

:)...smpga Allah merahmati segala amal yg dilakukan,amin,.

hamba allah!!! said...

baraqallahufiq fi huna....
wah!skang dh start kecek kl na...
bgus2..skrang2 nya ceq de kwn na...hahaha..
stdy elok2

Whoopz said...

semoga berjaya didunia baru.. G0od luck cik nulia.. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini