Monday, February 21, 2011

Gementaq ni !

Assalammualaikum semua ...

Ya , hari ini hari bersejarah buat sahabat-sahabat ku
yang belajar di Form 6 tahun lalu ...
maksud saya tahun lepas ....

So , bagaimana ya keputusan diorang ???
pukul 12 tengahari ni , result kuar ...
hanfon ni siap letak di samping ...
mana tahu kan , kalau ada yang dapat keputusan baik
call saya terjerit-jerit , terlolong kan ...
or
terjerit-jerit kerna tak seberape ....
owh ... minta dijauhkan .....
Semoga diorang dapat result yang baik-baik ....

Semalam ...
senior-senior saya pakat mesej dan call ...
penat juga bagi  ceramah motivasi  kat diorang .....
beruntung diorang , susah benor dapat ceramah saye ni....
semahal dua kupang ....
muehehehe...

ada yang mesej pukul 1 pagi ....
gara-gara tak boleh tidor .....
takut bebenor diorang ....
adessss......

Tapi , tapi , tapi ...
kan ...

Result STPM dah kuar ...
maksudnyer SPM dah dekat ek ???

woow , amazing ....
tak sabar-sabar ....
^_^

( tipu ler tak sabar-sabar , dalam diam nervous gak
 ler macam nak jumpa prince charming )
hehehehe...

asal sejak-sejak ni asyik sebut prince charming ...
saya ni kempunan ke ???
ntohler ...


urrrr .... risau gak ...
agaknyer dapat ke tak saya belajar kat luar negara ???
harap-harap dapat ...
hurm....

okay , nak breakfast ...
hehehe
morning-morning to u alls .....
^_^

7 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

gud luck dear.
moga dpt result yg terbaek. ^^

Nulia said...

hehehe....thank you ...amin .. ^_^

JD Jen said...

Aik? Dimanakah komen ku siang td berada? Di cop sebagai spam lagi kah? Aiyohhhh!!

~ch@wi~ said...

gud luck ye, insyaAllah dpt kptusan yg cemerlang nnti..byk2 brdoa..hehe

Nulia said...

JD: eh , ada komen ke tadi??? x de pun...huhuhuhu..spam tu pe ?

chawi : amin..tenks ...terharu ...
huhhuhuhu...

^_^......tenks doa-doa kalian .. besemgt pulak nak amek rezult ..muehehe

Surie said...

Sabar menanti ye dik..All d best to u!InsyaAllah, dpt gud result..nti dh kuar result, share dgn akk ok?

Nulia said...

surie : amin...hehehe..share??? hehehe..insya-Allah ..^_^

trimas atas skongan akak ^_^