Thursday, February 24, 2011

Saya tak Cinta Kamu !

Assalammualaikum semua ..
morning-morning ...

Hari ini saya nak berpuitis cintan sikit  pagi-pagi ni ....
sapa tak suka , cepat-cepat tokan X ....
sonang cerita den..

Saya nak luah isi hati saya ni ...
syahdu pun ade ...
http://www.emocutez.com

so , sesape yang mudah touching tu ....
cepat sedia tisu ya ...


Start!!!

*

*

*

*

Saya tak cinta kamu ...
tapi , setiap hari engkau selalu bersama ku ...
hatiku semakin pedih dan sakit ...
kehadiranmu ...
lagilah membuatku sakit dari fizikalnya ...
mentalnye tak usah kata , pedih sangat-sangat...
sehingga membuatku menci sama kamu ...
http://www.emocutez.com
pernahkah kamu memahami hati suci ni...
pernahkah kamu memahami apa itu ''give up''...
kalau tak tahu , buka kamus lar ....
adoii ...

Aku tahu itu semua rutinmu ...
berdamping dan berada setiap hari bersamaku...
tidak kira pagi hari , tengah hari , petang hari , malam hari...
sentiasa bersamaku ...
serius kukatakan aku tak 
terharu dengan kesetiaan  ...

kesetiaanmu itu membuatku rasa nak tampor jer ...
http://www.emocutez.com
senang sikit hati ku ini ...
malangnya kamu sangat bagus ...
sekali lagi , aku tak terharu sesen pun kepada kamu ...
sudahlah , aku ingin hentikan semua ini ...
ingatlah dan ingat ingatkan lah ...
Aku Tak Cinta Kamu !!!

iklan : alamak camne nak buat ending ye ..adessss...
hentam jer ...
http://www.emocutez.com


Kau tahu kenapa aku tidak cinta kamu ??
kerana kamu tu tak pernah membawa selamat kepadaku ...
Aku memang tak cinta kamu !!
maafkan aku terpaksa bunuh kamu ...
aku terpaksa ....
aku terpaksa tahu ...!!
cinta itu memang aneh .....
ohh , aku tak cinta kamu ....
kerana ...


*


*


*


*


*


*


*


*


*


 Tak guna punye nyamuk , siap ko kalau aku dapat ko....
memang nak kena bunuh nyamuk ni .... pengganggu hidup orang jer ...
http://www.emocutez.com
tak bolehke tengok orang senang sikit ....
siap ko , kalau aku dapat ko !!!

Ko ingat darah ni free ke ??
kalau nak , bayor ler dulu ..baruler untung sikit ...
http://www.emocutez.com
apelah ....


p/s : Sape tak suka nyamuk angkat kedua-dua tangan dan tampor ..kalau ada nyamuk tampor ye..
kalau yang nak tepuk juga walupun tak ada nyamuk ....
up to you lah ....

http://www.emocutez.com

14 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal (^_^)

adan said...

hahaha... bengong punya nyamuk..!

Nulia said...

noremy bte rahmat : salam bekenalan too... tenks ya lawat blog kuno ni..

im comin ^_^

Nulia said...

adan : hehehe..itulah pasal....Xd

Solihin Zubir said...

ahahhaa.. geram kat nyamuk smpai camtu skali? heheh..

JD Jen said...

kalu ada nyamuk dan ada nulia, abaikan nyamuk, tampor nulia kerana beliau gemar memasang bom di blog org! bahahaha!

Nulia said...

solihin : hehehe..ya , nmpknya begitulah ..hahaha...

Nulia said...

JD Jen : hahaha ....hehehe..saya pengebom blog yg cilik tau ..hehehehehe

XD

pneumedic said...

haha..terbaek..lawak ar..kesetiaan mu buat ku rase nk tampo je..pastu gambo kucen tu hahaha..gud2..

fyna said...

hahahahaha..
menchi2...
terkene...
ingtkn pasal pe..

;)


jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com

Nulia said...

pneumedic : hahaha..lawak ek ? jom ketawa besama2 ..
intu bukan kucing , itu onion ...hehe

kalau nak boley daptakn di www.emocutez.com..

Nulia said...

fyna : ngeee....semuanya gara-gara nyamok je ..hehehe

okay, im comin !!

kau kesah ke?? said...

hehehe. nyamuk ke.

Nulia said...

kau kesah ke ?? : hehehe..ya ..semua gara2 nyamuk tu , kita x cinta dia pun , hinggap juga kat kita ni ... huhuhu