Saturday, March 5, 2011

Aku Tak Akan Melepaskan Kamu

Assalammaulaikum semua ...
semua sihat sayang-sayang ku ???
hahaha...
dah jadi balik kesengalanku ...
sabar jelah korang semua ...

Hari ini , rasa kecewa bangat ...
huhuhu ...
Kelmarin saya pergi jalan-jalan di shoping kompleks ...
dan , saya terjumpa si dia ...
owh ..... nak menjerit ...
http://www.emocutez.com
Dengan langkah yang laju , saya bersedia untuk bertemu dengan dia ...
'' Darling , I coming !! ''
cewahhh .... ayat jiwang pulak ...

( Sah-sah korang teros muntah bila baca ayat tu , ayat tue yang paling saya benci !! )
Tapi , untuk sayang saya , apapun saya sanggup ,  meredah hutan , meredah taman perumahan ....
laut tak boleh , nanti lemas ...
kang dah menyusahkan orang nak selamatkan ...
redah hutan pun tak menyusahkan ...
http://www.emocutez.com
uuuuu........
merapu kejap ...

kembali ....

Tapi , bila saya sudah menghampiri si dia ...
ada seseorang sudah bersamanya ...
http://www.emocutez.com
dia hanya ada satu ...
ohh!! Dua orang inginkan yang satu !!

Haiyak , Semangat Nulia bertukar sekarang ....
hahaha ...
berangan apa entah !!

Saya teros berperang dengan dia ...
tapi , dengan berhemah ...
walaupun dia muda daripada saya ...
hah ! apa kesah ??
saya tak akan melepaskan kamu !!!
wahai darling kuu ...
weekkkk....

Budak Muda : Kak tenung pe ?

Saya sendiri : Errr ... tak ada apa-apa . Adik pun suka dia ke ??

Budak Muda : Shuke cangat-cangat , kak shuke tak ??
http://www.emocutez.com

Saya sendiri : ( Darling , jangan terpedaya dengan  tarikan budak muda ini , saya lebih indah daripadanya ...haha ) Akak pun shuke cangat-cangat kat dia , tapi adik akak dah rindu cangat ngan dia ...
Akak nak dia ..

Budak Muda : Yaka kak ? Tapi adik yang nak duluk ... hurmm..

Saya sendiri : Tapi , akak dah order dulu ...

Saya perasan raut wajah budak muda itu sudah berubah ...
si dia tidak bergerak ....
http://www.emocutez.com
 wah , machonye ....

Saya dan budak muda tu berpandangan ....
Kami membalas senyuman ...

Saya sendiri : Tak pe , begini adik ... akak dan dia dahulu ..
then , kalau datang sini ... adik pula dengan dia okay ??

Budak Muda : Boleh , tapi kalau adik datang sini jumpa akak lagi macam mana ???

Saya sendiri : Haahh!!! ( Adoi , penatnye layan budak nie ... )

Tiba-tiba , ada seorang pekerja di situ menyapa saya ...

Pekerja yang dikenaliku :  Nulia , haaa ini dia kek kau punya ...aku lupa nak tinggal kat kau ..
ni .. adik kau ke ??

Saya sendiri : ( HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA <-- dalam hati ! )
tak , ini bukan adik aku
 Alhamdulilah , adik ...akak ni dia tinggal kek ni untuk akak ... so , adik nak ke ?
http://www.emocutez.com

Budak muda itu menggeleng
 lalu menguntum senyuman dan melihat kek yang lain ....

dengan senyuman bangga , akhirnya dapat juga sayang saya ...
http://www.emocutez.com
hahahahaha ....
gembira tak terkata ...

begitulah , alkisahnya saya dan sayang saya ....
nguuuu ....ngeeee

Jahat tak saya ni ? Kat dunia blog saya jahat , dunia realiti ???
korang ler yang menilai ....
tapi , sebenarnya kek tu ada dua ....


p/s : Sorry, sayang saya sudah dimakan ... haha ^_^

5 comments:

JD Jen said...

Hahaha! kesengalanmu semakin menuju puncak, Nulia!

farah wahedda said...

hahhaha ku sangkakan bf kamo rupenyee kek hehe

Nulia said...

JD JEN : hahahaha....tak tawlah JD , nantitak pepasai tejangkit pulak ...ngeeee ^_^

Nulia said...

farah wahedda : hehehe..saya masih single , takde bf...sapelah nak kat saya ni..dahler sengal , jahat kat blog orang ...huhuhuhu

ngeee .. ^_^

tapi , sya gembira ada korang semua .... ^_^

adan said...

hahaha... sengal... ingatkan apa tadi..