Tuesday, March 8, 2011

Yeah! Boleh Driving !!

Assalammualaikum semua ...

sihat ? dah makan ? dah solat ? dah baca buku ?
Tetiba jadi prihatin semacam ..
hehe

Kelmarin , saya gembira sangat-sangat ...
nak tahu kenapa ??

Jeng-Jeng-Jeng
tetterettetretete...TARA....!!!


Okay , tak nak buang masa ...
saya nak tayang gambar ni ...
tengoklah puas-puas ya ...
hahahaha...



hahaha...
nampak tak sape tu...
cubaan driving ...
terer tak saya ????

sebenarnya , memang terer pun...
http://www.emocutez.com
heheh..


korang pernah memandu kereta yang tak bergerak , pernah tak ??
hahaha..
saya pernah ...
banyak kali berlaku ...

gambar kat atas tu , salah satunya ...
siap enjin dah hidup , pakai seat-belt ( keselamatan u know !!! )
pegang stereng , buat-buat fokus seperti sedang memandu ...
yang amek gambar tu , adik the Bulu-ing yang tolong snap ...

Jiran yang baru balik dari kerja menegur ...
'' Aik , ceq ni boleh bawak keta ka ? Baguih lagu tu , makcik nak pi kampung sat ,
meh hantar makcik sat ''

saya apa lagi senyum meleter meleret lar ...
http://www.emocutez.com
dengan penuh sopan santun ...
saya balas ...

'' Insya-Allah , kak .  Tapi bukan sekarang ... kalau sekarang kak memang tak ke kampung ...
ceq ni mana reti bawak keta lagi , saja lar ceq duk berangan bawak keta ...
minggu depan baru nak pi exam .... hehehe 
tapi , kalau kak nak join , meh lah ... satgi nak pi kenduri nie .. ''

Cewah , siap jemput masuk sekali ...
sah , sengal !!
http://www.emocutez.com
Jiran saya terus ketawa .... ngua...ngua...ngua....

p/s : korang doakan saya lulus exam ye minggu depan .... gementaq + lapar  ...
ngeee ..senyumlah sebelum kita disenyumkan ... ^_^

10 comments:

JD Jen said...

Waa! bagus Nulia..tp sblm bwk kete, try bwk forklift dulu..lebih keras dan lebih selamat! kahkahkah!


anyway, gudluck! gudluck! gudluck!

Whoopz said...

hahaha.. Mulut ada kuar s0und effect bunyi keta x? Gud luck.. Yg penting jgn gabra..

Nulia said...

JD JEN : forklift tue ape ???
thank you bro ! ^_^
ngeee....hehe

Nulia said...

whoopz : hehehe...ah'ah , lupa lak nak buat sound effect ...haha...
btw , kami risau kalau pegawai tu yg gabra tgk sya bawa kereta ...adeii... haha
btw , tenks bro ... ^_^ngeee..

JD Jen said...

Forklift tu alaa..alaa..alaa yg gitu2 tuu! Kahkahkah! Xde la, forklift tu kenderaan yg org buat angkat2 kontena tu laa..yg ade dua fork tu..cuba google image FORKLIFT ye? xD

Nulia said...

owh???
owh , forklift tue..hehehe..okay2..ngeeee ^_^

Solihin Zubir said...

hehe.. xpe2.. nnt cekap la tu drive.. heheh..
gud luck 4 ur exam! all da best..

~ch@wi~ said...

amboi..bgaya sgguh naa bleh bwk kereta yg x brgerak tu..hahaha...

adan said...

wow.. gud luck nulia.. test jpj ke?
nasihat sikit.. bila depan pegawai jpj nanti.. cik nulia senyum je k.. yakin itu perlu..

Nulia said...

solihin : hehehe...tenks ^_^

chawi :hahaha..biasalah...hehe

adan : wow , kena senyum ke ?? okay2 ...hehe tenks ^_^