Thursday, March 24, 2011

Keputusan !!!

Assalammualaikum semua ...
Syukurlah , dapat juga update ...
geram betul  line internet di sini ...
kenapa slow sangat ...

Hahaha...
Sekali skala saya ada jenguk juga shoutbox ..
adeiii , tanya result saya ya ???
Hurm ... hehehe ...

Secret-secret lorh , alhamdulilah keputusan sya ada yang
cemerlang dan kepujian ...
tak ada fail .... fuhhh ..
berapa A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L????
itu tak boleh beritahu ...
saya dapat cemerlang or tak cemerlang ...
saya silent jer ...

By the way , terima kasih kepada rakan-rakan
yang doakan kejayaan saya  ...
Allah yubarik fiqh ...

Saya tak boleh lama-lama di sini ....
saya ada banyak perkara yang perlu diuruskan ....
hehehe ...
^_^

Salam sayang dan rindu !!!

8 comments:

JD Jen said...

result bagus kah? okeh!! jom mcD..jgn lupa bwk duit sendiri tau? kahkahkah!

Nulia said...

ya...bagus ..lalalala...jom2...
aik , kena ke ???? sya bawa ic jer ...haha

Surie said...

Akak tau result awk superb kan?

ANyway, congrats tau!Lps ni, buat pilihan yg terbaik nk further mana ok!

If u need any help, bgtau akk oK!

Nulia said...

surie : tenk you akak ..saya ank amek perakaunan kut ..kalau amek medic ke ape .. sya x mampu asenya ... sya minat kira2 ... ada apa2 nasihat ^_^

adan said...

sy wakil dari kampung mengucapkan tahniah untuk cik piano dan basikal.. ^_^

Nulia said...

adan : terima kasih ....wakil kampung ?? hehehe..bkn kamu tinggal di bandara ke ??? kampung mana kamu petik ni ??? hehe

adan said...

kampung kat sabah lorh... tade la gurau je...

Nulia said...

owh....kirim salam kamek pada org kampung kitak ya .... <--sarawakian !