Thursday, March 3, 2011

Berpesta dengan Sepupu !

Assalammualaikum semua ...
Salam sayang Malam ....
cewah sebila pulak ada ''sayang'' nie...
haha..
pagi tadi mood tak baik , sekarang dah baik...
tak laratlah nak bermoody-moody nie ...
penat dibuatnya ...
moody kejap-kejap pun okaylah ...
http://www.emocutez.com
lama-lama nanti orang naik bosan ..

okay , korang hairan tak saya berpesta apa ??
hahahaha..
saya bukan pergi berzapin mahupun  berjoget ye !!
No ! No ! No! 
http://www.emocutez.com


Semalam my cousin , Kak  Hajar dan Kak Ummi ajak pergi berpesta ...
Saya pun setuju ....
lama tak berpesta ...
saya pun bodek-bodek dan buat muka sedey dengan simpati segala mak nenek ...
http://www.emocutez.com
akhirnya , mama bagi pergi ....
hahahaha....
Bestnyer , walaupun tak dapat hang out dengan kawan...
dengan sepupu pun jadilah ...
eh , lupa pulak nak beritahu ...
saya pergi Pesta Buku jer di Kulim ...

Maaf , saya tak ambil gambar semasa ke sana ....
sebab , hanfon saya tak ada kamera ...
hehehe..
kuno bukan ?

Haa , kami bertiga ni mempunyai minat yang sama ...
kami borong buku masakanlah ....
http://www.emocutez.com
ngehngehngeh....

my cousin ada juga beli buku UPSR untuk anak diorang ...
sementara saya tunggu diorang , saya pun cabut ke ruang novel remaja PTS dan masakan ...
 dan ...

*


*


*


*


*


*



Inilah hasil saya berpesta ...
dua buah buku Kek lapis dan novel kegemaran ....
Saya memang suka makan kek lapis buatan Sarawak ...
kalau nak tahu resipi kek sarawak yang paling susah nak dapat ...
hanya tinggal beberapa buah sahaja..
untung saya pergi ...
memang puas hati...

Siaplah mama dan abah , minggu ni makan kek sahaja ...
hahaha...
manalah tahu , bila buat menjadi dan ada orang nak order ...
hahaha....
business tue ....
http://www.emocutez.com
bagus-bagus-bagus !!!
idea dah mendatang !!!

okay , saya tak boleh taip panjang-panjang ...
jari saya terkapit pintu ....

p/s : Jari penulis ni terkapit pintu sebab dia jenis ganas sekali bila menutup pintu ...
ngeee...

18 comments:

nelly said...

Mari berpesta ...hehehe

JD Jen said...

Hahaha! Ter kepit jari xpe laa, jgn terkepit kpala kt pintu lift sudaaahhhh! kehkehkeh!

Nulia said...

nelly: hehe..jom ^_^

JD JEN : kalau terkapit kepala , xdelah entri terkapot jari nie ..hehehehe ^_^

farah wahedda said...

bestnyee g pesta buku....tingin nak bli novel hehe

Surie said...

nanti dh jadi kek lapis sarawak tu, post kt akk ye!akk nk yang kek lapis cadbury..sedap tau!!

kau kesah ke?? said...

wah shoppinng buku~

Nulia said...

farah:memang banyak novel di situ ..semuanya murah2 , ada offer...best2 ...novel tebaru pun ada ..haha

surie : hehehe..insya-Allah ^_^

kau kesah ke?? : yes ..shoping2 ...hehehe

AmYcOzZo said...

Nanti ley ajar SA wat kek lapis eak..hihi

Anonymous said...

how to get backlinks seo copywriter backlinks high quality backlinks

Anonymous said...

Is interest purchased credit card money advance tax deductible as investmentment interest? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/CA/San-Juan-Capistrano/ USA Payday Loans - For all your short-run necessities

Anonymous said...

thependeks.blogspot.com hop over to this website Anda dengan mudah dapat memanfaatkan lengkap dalam dua bentuk i

Anonymous said...

thependeks.blogspot.com go Orang dengan catatan kredit buruk juga bisa mendapatkan finansial membantu

Anonymous said...

thependeks.blogspot.com yoururl.com Telinga kita kebetulan terbiasa mendengarkan berita serta hearsays tentang resesi

Anonymous said...

thependeks.blogspot.com experienced Selain dibandingkan dengan memberikan pilihan internet banking untuk mendapatkan bank mungkin memerlukan beberapa tingkat investasi awal , namun biaya bisa ditutupi segera karena terhadap kecepatan bahwa pelanggan dapat ditangani dan memotong punggung pada biaya lembur dan pembentukan

Anonymous said...

Howdy! I simply want to offer you a big thumbs up for your great information you've got right here on this post. I will be returning to your blog for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]more information[/url]

Anonymous said...

Hey there! I just would like to offer you a huge thumbs up for your great information you have here on this post. I will be returning to your website for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]pokies online[/url]

Anonymous said...

Good day! I simply would like to offer you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I will be coming back to your website for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]view here[/url]

Anonymous said...

You are so interesting! I do not believe I've truly read something like that before. So nice to find somebody with original thoughts on this subject matter. Really.. thanks for starting this up. This website is one thing that's needed on the internet, someone with a little originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]view more information here[/url]